Nasza strona używa Cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
(Twoja przeglądarka nie obsługuje JavaScript, odśwież stronę aby zlikwidować ten komunikat)

Wyszukiwanie rozszerzone
Opinie

Wystaw opinię.

Imie *
E-mail *
Twoja opinia
Przepisz kod * Captcha ImageReload Image
   
 

Irek

Bardzo miła i rzetelna obsługa polecam każdemu z miłą chęcią ten sklep bez obaw.Życzę prowadzącym ten sklep samych sukcesów pozdrawiam.

środa, 29 marca 2017

Klyent

Bardzo udana transakcja. Wszystko wyszło sprawnie, szybko i zgodnie z zapewnieniami. Polecam.

poniedziałek, 07 grudnia 2015

Maciej

Realizacja zamówienia nastąpiła błyskawicznie. Nie zostało mi nic jak polecić innym korzystanie z usług tego skupu.

piątek, 04 grudnia 2015

Alicja Moraz

Sprzedałam swojego iphona przez tę stronę online i jestem bardzo zadowolona. Jurier go odebrał a pieniądze faktycznie w 48 miała już na koncie. Polcam spokojnie.

piątek, 04 grudnia 2015

Marian Z.

Tę stronę polecili mi znajomi więc skorzystałem i sprzedałem dwa telefony, które leżały mi w szufladzie. Naprawdę polecam tę firmę.

poniedziałek, 02 marca 2015

Sonia

Solidna i bardzo uczciwa firma. Handlowiec odebrał telefon i pieniązki dostałam na czas. Bardzo polecam.

 

 

poniedziałek, 02 marca 2015

Verona

Wybitna strona ! Pozdrawiam :) Bardzo gorąco zapraszam.

poniedziałek, 24 listopada 2014

Robert Godlewski

 W moich oczach SkupTelefonow.pl jest najlepszą firmą na rynku polskim,  która zajmuje się skupem telefonów. Są słowni i konkretni. Świetną sprawą jest system internetowy dzięki któremu sprzedałem telefon. Otrzymałem tyle pieniędzy ile jest na stronie w czasie jak podaja tj 48h . Są naprawdę rzeczowi i przyjaźni klientom. 

środa, 15 października 2014

Bobbie

Wyborna stronka ! Pozdrowionka :) Bardzo gorąco zapraszam.

piątek, 26 września 2014

Michał

Super sprawna transkacja. Muszę przyznać, że z początku nieco się obawiałem, ale wszstko jest OK. Proszę korzystać bez strachu!

wtorek, 09 września 2014

Sławek

1. Serwis internetowy idealny, na tle innych skupów internetowych znacząco pozytywnie się wyróżnia. 2. Na stronie dodatkowo można pobrać cennik. Obsługa miła i rzeczowa, bardzo dobry kontakt ! 3. ceny MOCNO konkurencyjne, bezpieczna transakcja, przysyłka ubezieczona. Solidna firma z długim stażem!

Polecam

piątek, 13 czerwca 2014

Sebastian

Pełen profesjonalizm.Bez obaw polecam usługi.Realizacja na odległość.Przelew w ciągu 2 dni na konto.

środa, 11 czerwca 2014

Bursztynka

Taka sprzedaż to czysta przyjemność.Oby jak najwięcej takich kupujących. Przesyłka błyskawiczna.Wszystko w jak najlepszym porządku.Pieniądze otrzynałam w terminie. Polecam tą firmę wszystkim !

wtorek, 11 marca 2014

małek

Pełen profesjonalizm i uczciwość  !!!. Miły kontakt mailowy i telefoniczny, ekspresowa wysyłka.Transakcje na tak tak tak. Polecam na 100%

wtorek, 11 marca 2014

Andrzej

Transakcję sprzedaży telefonu przeprowadziłem w ciągu siedmiu dni za wykazaną w cenniku skupu kwotę, którą otrzymałem w zapowiedzianym terminie, bez zbędnej zwłoki. Firma solidna, a oferowane ceny wyższe, niż gdzie indziej. POLECAM!

poniedziałek, 10 marca 2014

Radosław

Jest to żetelna firma i wywiązuje  sią z umowy polecam.

poniedziałek, 03 marca 2014

Daniel

Coś niesamowitego. Pełen profesjonalizm! Miałem lekkie obawy, bo sprawa nie rozgrywa się o grosze tylko kilkaset złotych ale obawy te były kompletnie bezpodstawne. Polecam!

piątek, 28 lutego 2014

Agaa

Wszystko zgodnie z zapewnieniami na stronie, bardzo sprawny kontakt. Co prawda wysłałam telefon z lekkim niepokojem, ale okazało się, że za tyle ile obiecują za tyle kupują telefon> Pozdrawiam serdecznie

czwartek, 27 lutego 2014

Michał

szybko i sprawnie. polecam

czwartek, 27 lutego 2014

Magda

Sceptycznie podchodzilam do tej operacji. Oddalam telefon w nieznane rece z pewna doza niesmialosci. I sie nie zawiodlam. Pelen profesjonalizm, szybka realizacja , bardzo dobry kotakt mailowy. Szok. Wszystko zgodnie z opisami. POLECAM

czwartek, 27 lutego 2014

marzenap

Szybki odbiór telefonu. Darmowa wysyłka + świetny kontakt + szybka zapłata = świetny sup!

wtorek, 25 lutego 2014

Arek123

Transakcja bezproblemowa! Pieniądze na koncie zgodnie z planem.

poniedziałek, 24 lutego 2014

Izabela

Naprawdę jestem bardzo pozytywnie zaskoczona :) Bardzo miła obsługa i pieniążki naprawdę na czas tak jak chciałam :) Naprawdę firma godna polecenia

sobota, 22 lutego 2014

Darek

Jestem zadowolony z przeprowadzonej transakcji. Odbyła się zgodnie z moimi oczekiwaniami, a po odbiorze telefonu płatność dotarła bez zbędnych opóźnień.

czwartek, 20 lutego 2014

Tadeusz Guzek

Dziękuje,szybko,sprawnie zgodnie z umową

wtorek, 18 lutego 2014

Szymon

Wszystko sprawnie załatwione . Polecam w 100%

poniedziałek, 17 lutego 2014

Szymon

Wszystko sprawnie załatwione . Polecam w 100%

poniedziałek, 17 lutego 2014

Mateusz

Cała transkacja sprawnie i profesjonalnie załatwiona.
Obsługa telefoniczna miła i pomocna.
Pieniądze były na koncie juz dzień po wysyłce.
Polecam !

sobota, 15 lutego 2014

THE_CATE

PROFESJONALNIE I SPRAWNIE PRZEPROWADZONA TRANSAKCJA.SERDECZNIE DZIEKUJE I POLECAM!!

piątek, 14 lutego 2014

Andrzej

Skuptelefonow.pl odkupił ode mnie starsze telefony, które zalegały w mojej szafie od kilku ładnych miesięcy. Szczerze sam zastanawiam się co mogą z tym zrobić, ale mimo niewielkiej wartości zostałem bardzo profesjonalnie potraktowany! Zdecydowanie polecam!

piątek, 14 lutego 2014

Alicja

Zastanawiałam się czy w ogóle pisać opinie, ale jestem z tego skupu bardzo zadowolona. Więc uznałam dlaczego by nie polecić innym osobom. Polecam!

czwartek, 13 lutego 2014

Tomasz

Szybko, sprawnie i bezboleśnie. Solidna firma. POLECAM i pozdrawiam.

czwartek, 13 lutego 2014

DAREK

SKUP TELEFONOW PIERWSZA KLASA.PIENIĄŻKI W TERMINIE.POLECAM WSZYSTKIM.OCENA NA 100 %

poniedziałek, 10 lutego 2014

aneta

Pieniądze otrzymałam wiec jestem zadowolona.  U mnie kurier miał być o 12 a przyszedł o 13 ale najważniejsze, że odebrał telefon. Nigdy nie dostała bym takiej ceny u mnie w mieście za Nokię Lubie 925. WSZYSTKIM polecam! 

piątek, 07 lutego 2014

Paweł

Wszystko gitara i w jak najlepszym porządku.

Polecam

czwartek, 06 lutego 2014

Tadeusz

Skup najwyższej klasy w świetnej formie. Polecam i pozdrawiam SkupTelefonow.pl :)

czwartek, 06 lutego 2014

Elżbieta

Udana sprzedaż.  Ja wybrałam opcję sprzedaży pocztą polską za pobraniem z możliwością sprawdzenia. Pieniądze przyniósł listonosz do domu. Jestem bardzo zadowolona.  Wszystkich bardzo gorąca zachęcam do korzystania z usług tej firmy. Pozdrawiam. 

czwartek, 06 lutego 2014

Jan

Pewna firma, polecam chcących sprzedać telefon ...

środa, 05 lutego 2014

Mirosław

Sprzedałem telefon firmie Skuptelefonow.pl za pośrednictwem strony internetowej. Wszystko odbyło się tak jak powinno, kurier, przelew na konto. Jestem bardzo zadowolony, podejście do klienta wzorowe! ZDECYDOWANIE POLECAM!

środa, 05 lutego 2014

misiek

Transakcja przebiegła naprawde ekspresowo. Szkoda tylko, że kurier nie może być przed 8 rano. Polecam.

środa, 05 lutego 2014

artur

Pierwszy raz spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem do klienta w sprawie sprzedaży telefonu. Wypełniasz dane na stronie, na drugi dzień przychodzi kurier po telefon, a na nastepny dzień otrzymujesz wpłatę na konto. Już sklep dodałem do ulubionych w mojej przeglądarce internetowej bo do takich sklepów się wraca. 

poniedziałek, 03 lutego 2014

bart

Świetny kontakt i szybka sprzedaż przez ten portal. Jestem megaa zadowolony, nic tylko POLECAM!!

poniedziałek, 03 lutego 2014

Dorota M.

Bardzo dziękuję, błyskawiczny skup, wzorowa transakcja, polecam gorąco i pozdrawiam serdecznie!!!

poniedziałek, 03 lutego 2014

Sebastian

Szybko, miło i bezproblemowo!

poniedziałek, 03 lutego 2014

Alex

Bardzo dobry kontakt online. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

poniedziałek, 03 lutego 2014

Ania K.

Polecam usługi tej firmy.  Jeśl macie telefony na sprzedaż z pełną odpowiedzialnością polecam sprzedaż tutaj.  To rzetelna i uczciwa firma. Sprzedałam tu już dwa razy i zawsze pieniądze były w 24 godziny na moim koncie. Bardzo bezpieczna sprzedaż. Polecam wszystkim i pozdrawiam. 

niedziela, 02 lutego 2014

Łukasz

Polecam skuptelefonów.pl transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo.

niedziela, 02 lutego 2014

Dawid

Wszystko sprawnie i w terminie. Dziękuje i polecam ;)

piątek, 31 stycznia 2014

barbara

Polecam , szybko , sprawnie i bezproblemowo.

piątek, 31 stycznia 2014

Piotr

Sprzedaż poszła szybko, a pieniądze równie szybko były na moim koncie. Polecam gorąco!

piątek, 31 stycznia 2014

Marek

Mimo obaw wszystko w jak najlepszym porządku.Polecam wszystkim bardzo szybka tranzakcja.

czwartek, 30 stycznia 2014

Agata

ZADOWOLENIE 100 %,DZIEKUJE

czwartek, 30 stycznia 2014

Agata

ZADOWOLENIE 100 %,DZIEKUJE

czwartek, 30 stycznia 2014

Józef Domański

Sprawna i szybka transakcja. Bardzo polecam.

czwartek, 30 stycznia 2014

Ewelina

Witam. Pieniądze otrzymałam w terminie. Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Wszystkim polecam sprzedawać tutaj telefon. 

czwartek, 30 stycznia 2014

Gregory

SkupTelefonow.pl polecenia wart i to wcale nie jest żart! Świetny skup to się czuje bo szybko transakcje finalizuje! Z pewnością więc mam rację. Z nim udane są transakcje! Tutaj sprzedaj, niczego sie nie obawiaj ..

środa, 29 stycznia 2014

Karola

Rewelacyjna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Bardzo mocno polecam!!! 

środa, 29 stycznia 2014

Wojciech

Sprzedałem telefon w punkcie stacjonarnym w Gdyni. Jestem bardzo zadowolony, wynegocjowałem nieznacznie wyższą kwotę, niż Panowie zaoferowali. Miła i profesjonalna obsługa. POLECAM!

wtorek, 28 stycznia 2014

marcin1988

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Skuptelefonow.pl. Szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. Pieniądze w terminie, kurier odebrał przesyłkę w wyznaczonych godzinach. Nic dodać, nic ująć. POLECAM!

wtorek, 28 stycznia 2014

marcin k.

DZIĘKUJĘ ZA TRANSAKCJE!!! SZYBKO SPRAWNIE I W PEŁNI PROFESJONALNIE!!!! BEZ NAJMNIEJSZYCH OBAW MOGĘ GORĄCO POLECIĆ WSZYSTKIM TĘ FIRMĘ!!!! POZDRAWIAM.

wtorek, 28 stycznia 2014

Bogusia

Polecam! Szybko przeprowadzona transakcja. Bezproblemowy kontakt. Profesjonaliści.

wtorek, 28 stycznia 2014

buza_s

Profesjonalny skup. Szybki i bezproblemowy kontakt. Natychmiastowa realizacja transakcji. Wszystkim serdecznie polecam!!

poniedziałek, 27 stycznia 2014

Adi

Z przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz :-) Transakcja przebiegła szybko, sprawnie i profesjonalnie. <<<Serdecznie polecam>>>

poniedziałek, 27 stycznia 2014

M_A_G_D_A

SPRAWNIE SZYBKO BEZPROBLEMOWO I ZGODNIE Z OPISEM NA STRONIE. POLECAM!

poniedziałek, 27 stycznia 2014

dorota

Transakcja wzorowa w pełni profesjonalna, błyskawicznie przeprowadzony skup. Gorąco polecam!

poniedziałek, 27 stycznia 2014

Marzena

Szybko, sprawnie i bez zarzutu :) Szczerze POLECAM :)

poniedziałek, 27 stycznia 2014

Tomasz

Wszystko bardzo sprawnie i wzorowo. Bardzo dobry kontakt, blyskawiczne zamowienie kuriera, cena skupu telefonu faktycznie atrakcyjna porownujac z konkurencja. Pelen profesjonalizm

poniedziałek, 27 stycznia 2014

Jarek Buczyk

Zamówiony kurier. Telefon odebrany. Kasa otrzymana. Wszystko ok. Zadowolony. Polecam.

piątek, 24 stycznia 2014

WARSZAWIAK

Mega Pozytyw. Szybko, miło i bezproblemowo, jednym słowem IDEALNIE przeprowadzona transakcja! Współpraca z tą firmą to prawdziwa przyjemność! GORĄCO POLECAM, Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

piątek, 24 stycznia 2014

Polka

Sprzedałam wczoraj telefon. Podoba mi się to, że ceny są aktualne i dostałam dokładnie tyle ile jest na stronie. Polecam.

czwartek, 23 stycznia 2014

Wojciech

Wszystko zgodnie z regulaminem strony Interneowej, odbiór telefonu przez kuriera, pieniądze przelane na czas :) Solidna firma, można spokojnie jej zaufać :)

czwartek, 23 stycznia 2014

Kasia

Plecam w 100%. Wszystko jak zawsze płynnie. Bardzo duzy + nawet nie jeden+++++++ pozdrawiam

czwartek, 23 stycznia 2014

seba

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

czwartek, 23 stycznia 2014

Ewelina1307

POLECAM 100% Wspaniały i miły kontakt. Pełen profesjonalizm przy zawieraniu transakcji. Gwarancja solidności pozytywnego zakończenia z zadowoleniem. Takiej współpracy życzę każdemu ;)

środa, 22 stycznia 2014

Ania

Z wielką przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz. Transakcja idealna - wszystko przebiegło szybko, sprawnie i sympatycznie. POZDRAWIAM SERDECZNIE i *P*O*L*E*C*A*M* !!!

środa, 22 stycznia 2014

Radzio.

SZYBKO, SPRAWNIE I PROFESJONALNIE!!!!!.*'`'*-. _,.-*'`'*-.,_,.-*'`'*-.W*I*E*L*K*I****P*O*Z*Y*T*Y*W.*'`'*-. _,.-*'`'*-.,_,.-*'`'*-.POZDRAWIAM I GORĄCO POLECAM TĄ FIRMĘ :) SAMA PRZYJEMNOŚĆ ROBIĆ Z TAKIMI LUDŹMI INTERESY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

środa, 22 stycznia 2014

Filip P.

Miła i szybka sprzedaż. Pozostaje mi tylko BAAAARDZO polecić ten  skup telefonów ;) Giga pozytyw ;)

środa, 22 stycznia 2014

Leszek

Transakcja zrealizowana na najwyższym poziomie. Firma godna polecenia!!!

środa, 22 stycznia 2014

Paulina

Transakcja udana, kontakt szybki i sprawny. Pieniądze za telefon otrzymałam zaraz po sprawdzeniu przesyłki. Gorąco polecam

wtorek, 21 stycznia 2014

Piotr Piszewski

Sprzedałem już dwa telefony w tej firmie, rok temu pierwszy i tydzień temu. Jestem zadowolony z tego typu transakcji. Kurier przyjechał bezpośrednio do firmy. Jest to wygodny sposób na sprzedaż telefonów oraz ceny skupu są bardzo dobre. Polecam wszystkim.

wtorek, 21 stycznia 2014

Artur

Sprzedałem telefony po indywidualnych ustaleniach z P. Rafałem, cała transakcja przeprowadzona wzorowo - bardzo polecam usługi tej firmy :)

wtorek, 21 stycznia 2014

Anna i Waldemar Bukowscy

Firma jest godna polecenia. Szybka i fachowa obsługa. Firma bezproblemowa i puntualnie wypłacone pieniądze. Bardzo miła współpraca. Serdecznie polecamy usługi tej Firmy.

sobota, 18 stycznia 2014

Paweł O.

Wiele firm skupujących telefony w Internecie reklamuje się, że oferują najwyższe ceny skupu. Jednak tylko firma Skuptelefonow.pl oferuje na swojej stronie ceny rzeczywiste, których nie trzeba potwierdzać. Sprawdziłem, w konkurencyjnych firmach cena jest niższa niż dostępna na stronie, a to bardzo duży minus. Bardzo polecam firmę Skuptelefonow.pl - nie zawiodłem się, sprzedam jeszcze nie raz telefon właśnie tutaj. Pozdrawiam Paweł

piątek, 17 stycznia 2014

Grzesiu

Sprzedałem firmie Skuptelefonow.pl 2 telefony, Iphone 4S, oraz Samsung Galaxy Note 2. Jestem bardzo zadowolony, pieniądze na czas (mimo większej kwoty), kurier przyjechał w terminie, paczka odebrana. Wzorowy kontakt z konsultantem mailowy, oraz telefoniczny. ZDECYDOWANIE POLECAM!

piątek, 17 stycznia 2014

Barbara

Miodzio, super, cukiereczki, to transakcja jak z bajeczki. Daję tutaj moje słowo, było super, wręcz wzorowo !!!! Super kontakt z miłym Panem, trzeba oblać to szampanem! Pozdrawiam i polecam.Kiss

piątek, 17 stycznia 2014

Bożena

Dziękuje za udaną transakcję. Wszystko w najlepszym porządku. Telefony wysłane i pieniądze otrzymane na koncie. Wszystkich zachęcam do sprzedaży telefonów tutaj. Polecam.

czwartek, 16 stycznia 2014

Robert

Daję 5 gwiazdek! Polecam!

czwartek, 16 stycznia 2014

Marlena J.

Sprzedałam tutaj dwa telefony. Jeden Sony Xperia Z i drugi starszy Sony Ericsson Arc S. Transakcja przebiegła pomyślnie, kurier odebrał telefony we wtorek ( za kuriera nie zapłaciłam jest darmowy) a pieniądze dostałam przelewem na konto w czwartek. Także polecam wszystkim ten skup, to pewna i solidna firma.

czwartek, 16 stycznia 2014

Marcin85

Sprzedałem telefon, jestem bardzo zadowolony. Kurier przyjechał, następnego dnia otrzymałem potwierdzenie wykonania przelewu na maila. BARDZO POLECAM!

czwartek, 16 stycznia 2014

Kasieńka

LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

100% POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

środa, 15 stycznia 2014

Aleleki

Wielki pozytyw za miłą współpracę. Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Z Wielką przyjemnością wystawiam dużego PLUSA! Dziękuję i zapraszam ponownie!

środa, 15 stycznia 2014

Marcin

Sprzedałem firmie Skuptelefonow.pl nowy telefon Sony Xperia Z. Z początku miałem pewne obawy, czy wszystko przebiegnie zgodnie z informacjami na stronie internetowej, jednak bardzo się ucieszyłem, kiedy przelew został do mnie wykonany w ciągu podawanych 48 godzin! Jestem bardzo zadowolony ze sprzedaży telefonu właśnie tutaj - cena była wyższa niż u konkurencji, do tego pełen kontakt mailowy z konsultantem, jednym słowem SUPER! Zdecydowanie polecam, ja zaufałem i się opłaciło :-)

środa, 15 stycznia 2014

Łukasz

Wczoraj wszedłem na stronę www.skuptelefonow.pl, przeczytałem bardzo dużo pozytywnych opinii na temat tej firmy i sprzedałem telefon w punkcie stacjonarnym w Gdyni. Jestem bardzo zadowolony, cena na stronie była ceną w sklepie, nie musiałem się martwić, że zostanę wprowadzony w błąd. Miła obsługa, szybka transakcja i gotówka do ręki, BARDZO POLECAM!

środa, 15 stycznia 2014

ania

MEGA POZYTYW !!!! Transakcja bez zarzutu, szybka wpłata, 100 % zadowolenia, firma godna polecenia ,robienie z Nimi interesów to czysta przyjemność,polecam w 200 % !!!!!!!!!!

środa, 15 stycznia 2014

BUBEK

Wszystko w 100% w jak najlepszym porządku, bezproblemowo i szybko, polecam !

środa, 15 stycznia 2014

SkupTelefonow.pl

Dziękujemy wszystkim za pozytywne komentarze. Nieustannie pracujemy nad tym, aby ceny były na stronie aktualne, dlatego uaktualniamy cennik czasami kilka razy dziennie. Często zdarzają się telefony do nas czy damy więcej za jakiś model, ponieważ gdzieś u konkurencji widnieje na stronie wyższa cena. Po szybkiej weryfikacji danej ceny i firmy okazuje się za na cenie na stronie się kończy i nie dadzą tyle. My nie stosujemy takich praktyk i nie zamierzamy wprowadzać klientów w błąd, co poświadczają Wasze opnie. Jednak jesteśmy zawsze otwarci na wszelkiego rodzaju sugestie i jeśli da się podwyższyć cenę z przyjemnością to robimy, aby klient był zadowolony. Pamiętajcie, że z nami zawsze możesz negocjować cenę. Jeszcze raz wszystkim dziękujemy i zapraszamy do naszego skupu online.

Pozdrawiamy, SkupTelefonow.pl

środa, 15 stycznia 2014

Piotr

Zauważyłem reklamę na jednym z forów internetowych - Skuptelefonow.pl. Akurat chciałem sprzedać telefon szybko, bo potrzebowałem pieniędzy. Kurier przyjechał do mnie jeszcze tego samego dnia, co złożyłem zamówienie, nastepnego dnia około pułudnia dostałem maila, że telefon dotarł i przelew zostanie zreazliwaony do godziny 16:00. Przed 16:00 otrzymałem potwierdzenie wykonania przelewu na moje konto, wszystko przebiegło w nieco ponad 24 godziny! BARDZO POLECAM WSZYSTKIM!

środa, 15 stycznia 2014

Michał

Prowadzę lombard i sprzedaję telefony firmie Skuptelefonow.pl. Jestem bardzo zadowolony, ceny uzgodnione przez telefon są cenami końcowymi, nigdy się nie zawiodłem i zawsze otrzymywałem pieniądze. Bardzo polecam!

środa, 15 stycznia 2014

Witek

Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybka przesyłka i pieniądze otrzymałem. Bardzo dobry kontakt. Polecam.

środa, 15 stycznia 2014

Paulinka1980

OGROMNY POZYTYW! Cała operacja od zamównia trwała 2 dni. GORĄCO POLECAM!

środa, 15 stycznia 2014

Mario Wilkicki

Ten skup telefonów online polecił mi znajomy, kótry sprzedał telefon i był bardzo zadowolony. Skorzystałem również z tej formy sprzedaży. Nie powiem początkowo miałem obawy wysyłając dwa telefony o dużej wartości, w sumie telefony opiewały na kwotę 1950 zł. Jako, że oferta była najwyższa stwierdziłem, że zaryzykuję. Transakcja przebiegła pomyślnie bezproblemowo, kurier odebrał zapakowane telefony a pieniądze otrzymałem na drugi dzień. Tak więc jestem bardzo zadowolony z tej firmy, na pewno sprzedam następnym razem telefon i będę polecać Was innym. Polecam w 100%.

środa, 15 stycznia 2014

Ola z Gdyni

Kilka razy sprzedałam swój telefon w tej firmie w Gdyni w punkcie przy ul. Świętojańskiej. Za każdym razem otrzymałam pieniędzy dokładnie tyle ile jest w cenniku na stronie. Profesjonlane podejście do sprawy. Polecam.
P.S. A ten ciemny Pan to niezłe ciacho! Cool

Pozdrawiam Ola.

środa, 15 stycznia 2014

Tadeusz Dimowski

Szczerze zasłużony pozytywny komentarz. Wszystko przeprowadzone w sposób idealny. Telefon odebrany w terminie i pieniądze wpłyneły na konto wg umowy. Nic dodać, nic ująć. Dziękuję i pozdrawiam.

środa, 15 stycznia 2014

Ania

Sprzedałam tej firmie już kilka telefonów i złego słowa nie mogę powiedzieć :-) Firma dostosowuje się do klienta, transakcja za każdym razem przeprowadzona szybko i sprawnie :) Bardzo polecam :)

środa, 15 stycznia 2014

Paweł

Sprzedałem telefon i jestem bardzo zadowolony :-) Szczerze polecam firmę, w 100% pozytyw!

środa, 15 stycznia 2014

AGENCJA UBEZPIECZEŃ PZU KRYSTIAN KURZYŃS...

Sprzedaję u kupuję tutaj telefony od wielu lat i nigdy bez przykrych niespodzianek. Szczere wyrazu szacunku dla profesjonalizmu i uczciwości. O by tak dalej. Pelacam  Krystian Kurzyński

wtorek, 14 stycznia 2014

Paweł

Sprzedałem telefon online w firmie Skuptelefonow.pl. Od początku do końca transakcji pełen profesjonalizm, oraz bardzo dobry kontakt e-mailowy. Na wszystkie pytania otrzymałem pełną oraz rzetelną odpowiedź. Firma w 100% dba o swoją renomę, można im zaufać. A ceny są naprawdę dobre! SZCZERZE POLECAM!

wtorek, 14 stycznia 2014

BUD Investment

Jesteśmy w pełni usatysfakcjonowani z przebiegu współpracy z firmą SkupTelefonow.pl. Warto podkreślić ogromne zaangażowanie, z jakim pracownicy podchodzą do skupu telefonów komórkowych online, dbając o najmniejszy szczegół i dobry kontakt z klientem. Nie spotkalismy się z sytuacją, żeby cena na stronie była niezgodna z ceną skupu. Cieszymy się z obecnej współpracy i polecamy tę firmę jako sprawdzonego oraz solidnego partnera.

wtorek, 14 stycznia 2014

Tomek

Jestem z Gdyni i sprzedałem tablet w punkcie stancjonarnym w Gdyni :) Cena w sklepie taka sama jak na stronie internetowej, 100% profesjonalizm w podejściu do klienta, pieniądze wypłacone od ręki, zdecydowanie polecam!

wtorek, 14 stycznia 2014

Henryka Dąbrowska

MEGA SZYBKA WYSYŁKA, BARDZO DOBRY KONTAKT PEŁEN PROFESJONALIZM POLECAM FIRMA GODNA 100% ZAUFANIA

wtorek, 14 stycznia 2014

Serwis Telefonow

Od dłuższego czasu współpracuje z firmą Skuptelefonow.pl. Sprzedaje większe ilości telefonów i zawsze dostaję lepszą cenę niż na stronie internetowej! Gorąco zachęcam inne serwisy do współpracy z firmą Skuptelefonow.pl - to się naprawdę opłaca :) Zdecydowanie polecam!

wtorek, 14 stycznia 2014

Zadowolony klient

Błyskawiczny odbiór telefony przez kuriera i bardzo miły kontakt. Wszystko przebiegło tak jak powinno. Nikt nie pisze o tym, że to rzetelna firma, kóra szanuje klienta i dba o dobre ralacje między sprzedającym a firmą.  Polecam Wszystkim ten portal !! 100 % ZADOWOLENIA !! POZYTYW !!

wtorek, 14 stycznia 2014

jack

Transakcja przebiegła lepiej niż pozytywnie. Telefon sprzedany w poniedziałek a już we wtorek otrzymałem pieniązki. Dziękuję bardzo firmie SkupTelefonow.pl za szybką realizację. POLECAM!!!

wtorek, 14 stycznia 2014

Arek2014

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Odbiór telefonu expresowy wczoraj transakcja dziś pieniądze na koncie. Kontakt telefoniczny bardzo uprzejmy , wszystko jak najbardziej OK, gorąco polecam ten serwis, pełen pozytyw, POLECAM.

wtorek, 14 stycznia 2014

Maciej

Obawiałem się, że ceny na stronie internetowej są nieaktualne, zadzwoniłem na infolinie do Pana Rafała i co się okazało? Mimo sprzedaży 5 sztuk telefonu Sony Xperia M cena 500.00 zł/szt została sztywna! Kurier odebrał telefony, kwota 2500.00 zł wypłacona następnego dnia na moje konto, bardzo polecam!

wtorek, 14 stycznia 2014

Leszek

Wystawienie pozytywnych rekomendacji firmie Skuptelefonow.pl to dla mnie radość! Telefon odebrany, przelew wykonany w ciągu 48 godzin! Szczerze polecam!

wtorek, 14 stycznia 2014

Piotr

Szczerze polecam tą firmę! Bałem się, że po odbiorze telefonu przez kuriera mój telefon zaginie, ale jak bardzo się myliłem! Na maila otrzymałem numer listu przewozowego, mogłem sprawdzić gdzie jest mój telefon. Zaraz po dostareczniu telefonu do firmy Skuptelefonow.pl zostałem poinformowany, że przesyłka dotarła i przelew zostanie zrealizowany w tym samym dniu. Następnego dnia SMS z banku o uznaniu na moim koncie, BARDZO POLECAM!

wtorek, 14 stycznia 2014

Plaplu

Szybko, sprawnie w pełni profesjonalnie. Gorąco polecam.

wtorek, 14 stycznia 2014

Claudia

Jestem ogromnie zadowolona. Błyskawiczna transakcja i 100% profesjonalizmu. Polecam!

wtorek, 14 stycznia 2014

Rafał

Sprzedałem firmie Skuptelefonow.pl telefon Samsung Galaxy Ace - stan BDB i wypłacone 180.00 zł! Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Zdecydowanie polecam, firma godna zaufania!

wtorek, 14 stycznia 2014

Firma F.H.U. MOD

Bardzo polecam tn serwis. Jest to firma bardzo zaangażowana w swoją pracę, a przede wszystkim ma ogromne doświadczenie. Ten skup internetowy charakteryzuje rzetelność i uczciwość. Firma ta spełniła nasze oczekiwania na gwarancje wiarygodności firm, o które w internecie ciężko znaleźć. Uaktualniany 24 godziny na dobę cennik skupu potwierdza realizowanie profesjalnego i uczciwego podejścia do biznesu i zarazem jest ważnym elementem w budowaniu pozytywnego wizerunku firmy, za co całej załodze dziękujemy!

wtorek, 14 stycznia 2014

Kamil32

Sprzedałem używanego iPhona 4 16gb oraz użwyaną Nikię E52. Zgodnie z hasłem firmy przyjechał bezpłatny kurier i pieniądze otrzymałem na konto w 48 godzin. Polecam tę firmę. LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

wtorek, 14 stycznia 2014

Iza

Sprzedałam już łącznie 3 telefony. Za każdym razem wszystko przebiega sprawnie i profesjonalnie. Firma naprawdę godna polecenia :)

wtorek, 14 stycznia 2014

Alicja

Sprzedałam telefon Galaxy S2 - wycena 450.00 zł i przelew wykonany od razu po rozmowie telefonicznej :-) Nie zawiodłam się, polecam :-)

wtorek, 14 stycznia 2014

Tomek

Sprzedałem Nokię 1020 za 1400zł. Jestem bardzo zadowolony, że szybko pieniądze przelano mi na konto. Polecam wszysytkim ten serwis! Tomek.

wtorek, 14 stycznia 2014

Mateusz

Sprzedałem niedawno używany telefon - HTC One. Jestem bardzo zadowolony, firma uczciwa i rzetelna. Konsultant odezwał się do mnie zaraz po dotarciu telefonu celem potwierdzenia transakcji. Na pewno sprzedam telefon tej firmie ponownie :-)

wtorek, 14 stycznia 2014

JAROSŁAW

FIRMA GODNA POLECENIA.TRANSAKCJA Z NIMI TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ.SĄ GODNYMI PARTNERAMI DO WSPÓŁPRACY.POLECAM

wtorek, 14 stycznia 2014

Grzegorz

szybko, sprawnie i przyjemnie :). Kilka kliknięć i kaska na koncie ;). POLECAM!!!

poniedziałek, 13 stycznia 2014

miki23

Firma godna polecenia. Kiedy czekałem na przelw za telefon właśnie przyszło potwierdzenie na mojego maila z banku Alior o tym, że na moje konto zostały wysłane pieniądze ze SkupTelefonow.pl za mój telefon. Handel z taką firmą to czysta przyjemność ! :)

poniedziałek, 13 stycznia 2014

Michał

Sprzedałem Sony Xperia Z1 ( stan: używany bardzo dobry (= 1 220.00 zł)). Kurier odebrał przesyłke pieniądze otrzymałem na drugi dzień na konto. Polecam - Super transakcja!

poniedziałek, 13 stycznia 2014

Arielka

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Transakcja expresowa wczoraj transakcja dziś kasa na koncie. Kontakt telefoniczny bardzo uprzejmy , wszystko jak najbardziej OK, gorąco polecam ten serwis, pełen pozytyw, POLECAM.

poniedziałek, 13 stycznia 2014

Jarek

Od dłuższego czasu sprzedaje tej firmie telefony i nigdy się nie zawiodłem, szybko, sprawnie, przy większej ilości telefonów rozsądne targowanie się. Bardzo polecam! :-)

poniedziałek, 13 stycznia 2014

Andrzej

Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji. Najepsza firma skupująca elektronike onlinę z jaką współpracowałem! Takiej współpracy życzę wszystkim użytkownikom szybko, sprawnie, profesjonalnie POLECAM Cool

poniedziałek, 13 stycznia 2014

Bożena

Wszystko w jak najlepszym porządku. Przyjazny kontakt i szybka finalizacja transakcji. Dziękuję i polecam!

poniedziałek, 13 stycznia 2014

Natalia

Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI PROFESJONALZM. RZECZOWY, MIŁY, KONTAKTOWY, A PRZY TYM W 100% PEWNY I GODNY ZAUFANIA KUPIEC. DZIĘKUJĘ ZA ŚWIETNĄ TRANSAKCJĘ I PRZEMIŁĄ ATMOSFERĘ. !!!!! SZCZERZE POLECAM !!!!!

poniedziałek, 13 stycznia 2014

Mariusz

Swietna transakcja. Szybka wypłata gotówki. Polecam.

poniedziałek, 13 stycznia 2014

Agnieszka121

Super stronka! Polecam gorąco. Profesjonalne podejście do sprawy. Szybka transakcja oraz gptówka w terminie na koncie!

poniedziałek, 13 stycznia 2014

Alicja

Robienie transakcji z tą firmą to czysta przyjemność. Ekspresowa wysyłka pieniędzy. Gorąco polecam !!!

wtorek, 05 lutego 2013

Hazzi

Wszystko Super.Przebieg sprzedaży na najwyzszym poziomie. ===100% POZYTYW===

wtorek, 05 lutego 2013

Anna

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

wtorek, 05 lutego 2013

Marek

100% udana transakcja. Polecam!

wtorek, 05 lutego 2013

 

Pokaż # 
Powered by Phoca Guestbook